Hoofdeinden van natuurlijke vezels voor uw slaapkamer

Ze zijn fris, tijdloos, ademen charme en passen bij een heleboel stijlen. Zet een hoofdeinde van natuurlijke vezels in uw leven!

Fris en licht rieten hoofdeinde

Het vlechtwerk, beroemd om de manden waar we de strandlakens in bewaren en de manden die we meestal meenemen tijdens de picknicks in de zomer, is een must in decoratie geworden. Licht en flexibel, het kan grote en gebogen vormen aannemen. Vandaag laten we je zien hoe mooi het is als hoofdeinde.

Met een gevlochten ontwerp gekoppeld aan de houten structuur van het bed, is het rieten hoofdeinde dat je in de afbeelding ziet gecombineerd met de frisheid van de groene en witte tinten die het beddengoed kleden, waardoor de perfecte zomerslaapkamer ontstaat. Het zou er echter net zo goed uitzien als je voor een reeks stoffige blauw- of roze tinten ging, evenals neutrale kleuren. De voordelen van natuurlijke vezels zijn immers dat ze bij bijna alles passen. We hebben je toch overtuigd?

Bamboe hoofdeinden

Bamboe is een van de meest resistente vezels die er zijn en neemt bovendien vocht op. Kom op, als hoofdeinde kan het niet fantastischer zijn. Aan de andere kant maakt zijn veelzijdigheid het mogelijk om meerdere ontwerpen aan te nemen en originele hoofdeinden te bedenken, zoals die op de foto, perfect om te mengen met stoffen zoals linnen of katoen.

Wat betreft het onderhoud, raden wij u aan om het stof dagelijks met een doek en een borstel te verwijderen voor de moeilijkste plekken, zoals kleine gaatjes of spleten.

Esparto hoofdeinden

Een andere natuurlijke vezel bij uitstek is esparto. Ja, dezelfde die je in espadrilles en zomerschoenen draagt. Voor het geval je het nog niet wist, het is afkomstig van verschillende wilde planten en het gebruik ervan draagt bij aan het promoten van een duurzamere wereld.

Maar afgezien van de voordelen, heb je gezien hoe mooi het is als hoofdeinde? Gevlochten in visgraat, in de afbeelding gaat het vergezeld van een linnen sprei die past bij de lakens en kussens in de kleuren roze en stoffig groen, en een houten nachtkastje in krukstijl, versierd met bloemen en een minilamp met een rieten kap .

Details die kloppen

In deze op zee geïnspireerde slaapkamer is het gevlochten esparto-hoofdeinde ingekaderd tussen twee stroken van hetzelfde materiaal. Een klein en subtiel detail dat het verschil maakt en de persoonlijkheid van het bed versterkt. We houden het!

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Huis & Tuin