Leuke ideeën voor prominente muren waar u trots op zult zijn

Als uw muren klaar zijn voor een make-over, waarom probeert u dan niet een verfeffect met een flinke lading blikvangers?

1. Gebruik de afbeelding
Er is iets ongelooflijk aardigs aan patronen en herhalingen. Deze grafische diamanten versterken het gevoel van orde, zij het terloops, in deze woonkamer, ondanks dat ze niet geschikt zijn voor angsthazen.

Als je dit in de praktijk durft te brengen, houd dan altijd de helderheid en energie met een intense tint, zoals oranje. Een gedempte tint kan het effect verzwakken. Je probeert tenslotte niet subtiel te zijn.

2. Raster
Om op een eigentijdse manier te decoreren met een gewaagde toets, is de meest betrouwbare optie een monochroom raster.

De dikke, scherpe lijnen zien er geweldig uit in dit schema, hoewel je de vierkanten groot en breed genoeg moet houden zodat je hand erin past.

Voor een gladder uiterlijk heb ik een paar goed geplaatste geschilderde cirkels aan het raster toegevoegd voor een eigenzinnig tintje.

3. Zet in op flow
Als de stijfheid van het raster wat ruw is voor uw decoratieschema, kunt u kiezen voor een meer ontspannen en kleurrijke versie.

Hier zien we meerdere rasters met de hand beschilderd met complementaire kleuren voor een luchtige aanraking die doet denken aan gecontroleerde chaos.

4. Op het exacte punt
Cirkels trekken van nature de aandacht, hoewel het enigszins ongebruikelijk is om ze op de muren te zien schilderen.

Voor een harmonieuze highlight-muur, kanaal je interieur Damien Hirst en schilder je grote cirkels bovenop de muur in retro- of sorbet-tinten.

Cirkels zijn fascinerend, maar te veel kunnen overweldigend zijn, dus het is altijd het beste om tekort te schieten als het gaat om dit ontwerp.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Huis & Tuin