Tips voor reizen met kinderen

Markeer het en verlies het niet uit het oog!

Als u zich zorgen maakt over het verlies van uw kind, kunt u uw naam en telefoonnummer op de arm schrijven. Op die manier kunnen ze gemakkelijk contact met u opnemen als ze u vinden. U kunt ook een GPS-volgapparaat kopen. Doe hem om je pols of rugzak en bewaar hem via de app.

Zee of zwembad?
Ook als je op het strand gaat overnachten is het geen slecht idee dat je een zwembad in de buurt hebt. Veel kinderen houden van de zee, maar anderen kunnen er niet tegen! Een zwembad is perfect voor de kleintjes om een duik te nemen, af te koelen … en uitgeput te raken na zoveel baden!

Klassieke buggy, kinderwagen of draagzak?
Dit is een terugkerende vraag bij reizen met kinderen en het is niet gemakkelijk te beantwoorden. Het belangrijkste is waar je heen gaat. Zijn de straten op de bestemming asfalt of zijn ze vuil en kuilen? Of zelfs dat? Zal er een hoge luchtvochtigheid zijn of wordt het koeler? Waar is uw kind meer aan gewend?

Neem ik het autostoeltje of niet?
Voor sommigen is het essentieel, maar voor anderen is het dom om zo’n groot accessoire mee te nemen, gezien de korte tijd dat ze het zullen gebruiken. Nadelen? Je hebt een extra stoel op de vlucht nodig om deze te vervoeren en ze bezetten veel. Voordelen? Anderzijds zorg je ervoor dat je met de auto uitstapjes kunt maken. Als je uiteindelijk besluit om het toch mee te nemen, is het toch de moeite waard om een autostoeltje / kinderwagen te kopen, zodat je geen extra gewicht hoeft te dragen en het dient beide functies.

Pak je hoofd in

De luierrugzak telt als handbagage, dus zorg ervoor dat je alles inpakt (let op mogelijke vertragingen): vochtige doekjes, luiers, een pop, snacks (maar niet te suikerachtig. Het is het echter waard) Het is de moeite waard om wat snoep mee te nemen om aan het kind te geven, erop te zuigen en zo drukveranderingen tijdens het opstijgen en landen te vermijden). Pak ook wat extra kleding in, plastic zakken (voor vuile luiers of als kleding ook vies wordt), koptelefoons, speelgoed, een kussen, batterijen of opladers, een tablet of dvd-speler en nog een pak natte doekjes, voor het geval dat.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *