Samsung Galaxy Buds Live, analyse en mening

We hebben de nieuwe draadloze hoofdtelefoons van Samsung getest. Het is een True Wireless-headset die niet onopgemerkt blijft door zijn merkwaardige boonvormige ontwerp, maar die hele getallen wint over korte afstanden door een goede geluidskwaliteit te bieden. Lees onze mening hierover in deze diepgaande evaluatie.

Dat een bedrijf dat zich toelegt op elektronica zoals Samsung een koptelefoon presenteert, is niets om over naar huis te schrijven. Dus waarom heeft iedereen het over de Samsung Galaxy Buds Live? Omdat ze, in tegenstelling tot de andere alternatieven, een aspect presenteren dat op het eerste gezicht niet onopgemerkt blijft.

Af en toe geeft de wereld van de technologie ons een witte merel die breekt met al het bestaande en een beetje frisse lucht in de industrie brengt. In plaats van anodyne en kloon koptelefoons te presenteren aan de honderden die de laatste tijd zijn gepresenteerd, hebben ze bij Samsung een paar bonen uit de hoed gehaald zodat we naar muziek van hen kunnen luisteren.

Het lijkt misschien een grap, en je vindt het ontwerp van het product misschien meer of minder leuk, maar de waarheid is dat de Samsung Galaxy Buds Live een zeer goed uitgevoerde koptelefoon is en we staan op het punt te ontdekken of ze van binnen net zo storend zijn als van buiten en de 199 euro die kost. Wil je weten of ze het echt waard zijn? We analyseren ze grondig en geven u onze mening erover.

Samsung heeft de afgelopen jaren de meest ontwrichtende koptelefoons gemaakt

Wanneer de Samsung Galaxy Buds Live-doos voor het eerst wordt geopend, is de eerste opmerking onvermijdelijk: “Maar het zijn twee bonen!” en inderdaad, zijn grote gelijkenis met deze peulvrucht valt niet te ontkennen.

In ons geval delen ze zelfs een vergelijkbare kleur, aangezien Samsung ons een eenheid heeft gestuurd met de Mystic Bronze-afwerking, die meer dan brons meer een glanzende koperen afwerking is die niet onopgemerkt blijft.

De Galaxy Buds Live zijn ook verkrijgbaar in de kleuren Mystic White of Mystic Black voor de minder gedurfde en avant-garde. Beiden met hetzelfde glanseffect in de helft die naar buiten wordt blootgesteld en een magneet is voor vingerafdrukken.

Maar afgezien van de grappen, wat Samsung heeft bereikt met het ontwerp van deze volledig draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon is echt serieus, omdat het een product heeft gemaakt met een unieke en perfect herkenbare esthetiek, waarbij het afstand neemt van de canons die Apple destijds markeerde met de AirPods of de groeiende trend van oordopjes.

De Samsung Galaxy Buds Live die we aan het beoordelen zijn, hebben de gebogen vorm en vloeiende lijnen van een boon die verrassend genoeg als een handschoen in de oorkoker past en ze zijn niet op hun plaats verschoven, hoe hard we ook probeerden het plukken van Angus Young’s gitaar en hoofd trillen op het ritme van Thunderstruck.

Het gebogen en compacte ontwerp maakt het mogelijk dat de luidspreker direct in de gehoorgang zit, dus er zijn geen siliconen kussentjes nodig. Dit is geen goed nieuws, want als je ze niet doet, komt ook een waardevol element van passieve ruisonderdrukking over.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *